Search
Close this search box.

Smarta Papperskorgar

Fylls era papperskorgar och andra avfallsbehållare snabbt och svämmar dessutom över ibland för att ingen har koll på när de börjar bli fulla? Kanske ni tömmer knappt halvfulla kärl och papperskorgar i onödan.  Ja säkert kanske ni upplever bägge situationerna.  Då kanske vi kan glädja er lite med en mycket bättre lösning.
Möt CleanCube som vi tror är världens smartaste solcellsdrivna papperskorg, ja det är faktiskt en liten miljövänlig pengagenerator som håller det rent o snyggt.

CleanCube finns i tre storlekar, 100, 120 och 240 liters system. 120 och 240 litersystemen använder sig av vanliga 120 och 240 kärl vilket gör det enkelt att tömma med vanlig sopbil. De går att kombinera både komprimerande och okomprimerande rack med varandra så det är enkelt att bygga ihop rätt återvinningslösning för just ert behov.

De går även fint att använda inomhus med en strömadapter, perfekt i gallerior, köpcenter ja överallt där du vill ha en effektiv elegant lösning som meddelar själv via mejl eller epost när det är dags att tömma. Med reklamskyltar på sidorna kan ni generera inkomster utöver de vanliga besparingarna. möjlighet till videoskärmar på sidorna med nerladdning av nya budskap via nätet finns också.

Tänk va bra om ni även kunde få rapport på fyllnadsgrad i era befintliga kärl, ja nu är det möjligt med CleanCap, en batteridriven eller kombinerad batteridriven/solcelldriven sensor som rapporterar fyllnadsnivån i befintliga sopkärl, container och andra behållare. Sensorns inbyggda batteri håller i upp till 5 år och med solcell längre.

 Med hjälp av CleanCityNetwork samlas all data in både från de solcellsdrivna smarta papperskorgarna såväl som från de fristående sensorerna så att  GPS data samt fyllnadsnivåer i syfte att ge överblick och generera körrutter som optimerar avfallshanteringen.  Med maskininlärningsteknik förutspår systemet fyllnadsnivåer  i syfte att tömma behållarna så sällan som möjligt utan att det blir överfulla behållare. Med över 95% färre tömningar kan det sparas stora pengar i minskade investeringar i fordon och arbetskraft.