Search
Close this search box.

Vägledning och service

Få råd, vägledning och hjälp från oss. Vi för alltid en nära dialog med våra kunder, och vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa service och produkter till rimliga priser. Det här erbjuder vi:

Försäljning och finansiering av avfallssystem och maskiner för avfallshantering

Sälj och finansiering av avfallssystem och maskiner till avfallshantering

Installation, inspektion och reparation av avfallshanteringsmaskiner

Service och underhåll med flera olika, varierade serviceavtal

Alla typer av reservdelar

Råd om avfallshantering

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du överväger att skaffa ett nytt avfallssystem eller bara vill optimera din nuvarande lösning.

Vi erbjuder oss att besöka ditt företag utan förpliktelser, där vi kommer ut till er och undersöker hur ni kan optimera avfallshanteringen på bästa möjliga sätt. Då får ni också en bild av vilka besparingar ni kommer att kunna göra.

Ta med oss tidigt i processen

Vi har märkt att kunderna kan spara stora summor varje år genom att följa våra rekommendationer – och dessutom många mantimmar.

I byggprojekt är det en fördel att involvera oss tidigt i byggprocessen, så att avfallssystemet kan integreras naturligt i projektet. Det säkerställer att allt fungerar som det ska när det blir dags för inflyttning.

Tillsammans med er hittar vi rätt lösning, oavsett om ni vill optimera det aktuella avfallssystemet eller skaffa en helt ny avfallslösning.

Kontakta oss idag för ett samtal om bättre avfallssystem.

Service

Varig Teknik & Miljö erbjuder service över hela landet. Våra fullt utrustade servicebilar körs av erfarna och utbildade servicetekniker, och vi har serviceenheter som täcker hela landet.

Vi erbjuder rikstäckande service och underhåll av både mobila och stationära komprimatorer och balpressar/papperspressar.

Vi har tillgång till egen verkstad, sju servicebilar och mer än 130 oberoende verkstäder och servicepartner i Sverige. Det gör att vi kan garantera att din utrustning regelbundet underhålls och att du får den hjälp du behöver om det skulle uppstå något problem.

Vi övervakar alla maskiner

All planering av service och underhåll och eventuella reparationer på komprimatorer och balpressar görs i samarbete med vår serviceavdelning, som genom sitt resurs- och planeringsprogram håller en översikt över varje enskild maskin och dess historia.

Vid service- och säkerhetsinspektioner utarbetar vi en servicerapport som vi skickar till kunden omedelbart efter det att arbetet har slutförts. Rapporten arkiveras tillsammans med historiken som sparas om de enskilda maskinerna. Det gör det möjligt för den som vill hyra en maskin att se rapporten om maskinen i förväg.

Serviceavtal för komprimatorer och andra maskiner

Även den bästa och mest pålitliga mobila komprimatorn kräver service och underhåll. Varig Teknik & Miljö erbjuder flera olika typer av serviceavtal. Serviceavtalen är rikstäckande och gäller för alla typer av komprimatorer, balpressar och avfallspressar.

Kontakta Varigs serviceavdelning

Kontakta oss på 0771 886 835 om du har några frågor.